ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Γιούρτσεβεν ο εκλεκτός για το "5", φουλάρουν για τον Τούρκο σέντερ οι πράσινοι

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν AP

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν είναι ο εκλεκτός του Εργκίν Αταμάν για τη θέση του σέντερ, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να ετοιμάζει πρόταση στον Τούρκο προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα.

Ο Εργκίν Αταμάν βρήκε στο πρόσωπο του Ομέρ Γιούρτσεβεν (26 χρονών, 2.11μ) τον εκλεκτό για τη θέση του σέντερ, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού AKTOR να ετοιμάζουν πρόταση προκειμένου να τον ντύσουν στα πράσινα.

Πρόκειται, άλλωστε, για μία περίπτωση που απασχολούσε το Τριφύλλι εδώ και αρκετό διάστημα, όπως είχε αποκαλύψει ο Τούρκος τεχνικός των πρασίνων σε δηλώσεις του στη χώρα του.

Ουσιαστικά, ο Γιούρτσεβεν θα πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο στο "5", ενώ ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του Αλεξάντερ Μπαλτσερόβσκι.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Χάρης Σταύρου είχε αναλύσει την κατάσταση με τον Τούρκο σέντερ και τους Νιου Γιορκ Νικς, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν πως ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν στην pole position για την απόκτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Γιουρτσεβέν την περυσινή σεζόν σημείωσε 4.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 11.4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 48 αναμετρήσεις στο NBA, με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ.

Γενικότερα, σε τρεις σεζόν στο NBA ο Γιούρτσεβεν έχει 5 πόντους και 4.6 ριμπάουντ ανά 11.8 λεπτά σε 113 συμμετοχές, με 24 αρχικές πεντάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ