ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Η αθέατη όψη της προετοιμασίας των πρασίνων στη Σλοβενία

Παναθηναϊκός AKTOR: Η αθέατη όψη της προετοιμασίας των πρασίνων στη Σλοβενία
PRINTSCEEN

Δείτε όλα όσα έγιναν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία, σε ένα VIDEO με ωραίες εικόνες και ατάκες.

Η παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία, εκεί όπου έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, δεν πέρασε απαρατήρητη. Για αυτό η sportanzo, μια τοπική εταιρεία παραγωγής αθλητικού περιεχομένου και εκδηλώσεων, θέλησε να καταγράψει τη ρουτίνα των πράσινων εκεί, δημιουργώντας ένα όμο VIDEO.

Σε αυτό, εμφανίζεται αρχικά ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος λέει: "Γεια σας. Είμαστε εδώ για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πάμε για μεσημεριανό", πριν πάρουμε μια γεύση από το φαγητό που υπήρχε στον μπουφέ του ξενοδοχείου.

Στην επόμενη σκηνή πρωταγωνιστεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου, την ώρα που δέχεται τις περιποιήσεις του φυσιοθεραπευτή και αναφέρει: "Αν δεν αισθάνεσαι καλά και υγιής, δεν είσαι σε θέση να προσφέρεις το μάξιμουμ".

Τον λόγο στη συνέχεια παίρνει ο Ντίνος Μήτογλου, με την κάμερα να τον ακολουθεί καθώς πηγαίνει στο γήπεδο για προπόνηση: "Ήμασταν στο ξενοδοχείο και τώρα πάμε στο γήπεδο. Είναι 5' με τα πόδια. Όλα είναι όμορφα εδώ".

Στο γήπεδο, τα φώτα πέφτουν πάνω στον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος από την πλευρά του λέει: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το repeat".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ