ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Η παρακάμερα της πρώτης προπόνησης και τα μηνύματα των ενθουσιασμένων παικτών

Παναθηναϊκός AKTOR: Η παρακάμερα της πρώτης προπόνησης και τα μηνύματα των ενθουσιασμένων παικτών
@PAOBCGR TWITTER

Δείτε backstage υλικό από την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR και όσα δήλωσαν οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης.

Μία γεύση από όσα έγιναν στην πρώτη προπόνηση ενόψει της σεζόν 2024/25 έδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR στους φίλους της ομάδας. Οι πράσινοι δημοσίευσαν στα social media τους ένα video με σκηνές από την πρώτη αυτή συνάντηση, αλλά και με τα μηνύματα των παικτών.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι όλοι. Πρώτη ημέρα. Να έχουμε υγεία, να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα", είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

"Καλή αρχή και να είναι επιτυχημένη όπως πέρσι", συμπλήρωσε ο Κώστας Σλούκας, με τον Κώστσ Αντετοκούνμπο να συμφωνεί κατά λέξη με τον αρχηγό της ομάδας. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι που είπε "ελπίζω να είναι όπως και η περσινή".

"Σίγουρα η φετινή σεζόν θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Ας διασκεδάσουμε", ήταν το μήνυμα του Μάριους Γκριγκόνις.

"Είμαι ενθουσιασμένος. Νομίζω ότι οι προπονήσεις θα είναι οι πιο σημαντικές. Έχουμε εξαιρετικούς αθλητές, εξαιρετικούς παίκτες, οπότε οι προπονήσεις θα είναι το κλειδί για τις νίκες", ανέφερε ο νεοφερμένος Λορέντζο Μπράουν.

"Αισθάνομαι τέλεια, αισθάνομαι ενθουσιασμένος. Νέα σεζόν, νέα εποχή", είπε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

"Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα εδώ με τα παιδιά και τους προπονητές. Ανυπομονώ να προσπαθήσουμε για το back-to-back", ήταν τα λόγια του Τζέριαν Γκραντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ