ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Η Παρτίζαν έχει το προβάδισμα για τον Λούκα Βιλντόσα, σύμφωνα με σερβικά μέσα

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Λούκα Βιλντόσα στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό για το Top-6 της Stoiximan Basket League | 13 Μαΐου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με σερβικά μέσα, η Παρτίζαν είναι πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Λούκα Βιλντόσα, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Λούκα Βιλντόσα στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό AKTOR και ανέβηκε στην κορυφή της Ελλάδας με την κατάκτηση της Stoiximan Basket League στην πρώτη του σεζόν στους πράσινους.

Ο Αργεντινός γκαρντ έφερε πολλές προσδοκίες με τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι, τις οποίες κλήθηκε να δικαιώσει με τις εμφανίσεις του. Μετά από την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ήδη, το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Βίρτους Μπολόνια, με έναν νέο μνηστήρα να έρχεται στο "φως", σύμφωνα με σερβικά μέσα. Ο λόγος για την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Όπως σημειώνει το Sport Klub, η ιστορία ανάμεσα στους ασπρόμαυρους και στον Βιλντόσα θα μπορούσε να οδηγήσει σε "γάμο" τις δύο πλευρές, κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί:

"Η άφιξη του Αργεντινού στην Παρτίζαν έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό αυτή τη στιγμή και δεν είναι απίθανο ο Βιλντόσα να αφήσει την υπογραφή στο συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους", γράφουν στη Σερβία.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2023, ο Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων με τον Παναθηναϊκό AKTOR, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Ο Βιλντόσα μέτρησε 6.8 πόντους (40.4% στα δίποντα, 34.7% στα τρίποντα), 3 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ανά 19.6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε 25 αναμετρήσεις στην Stoiximan Basket League. Σε 28 ματς στην EuroLeague αρίθμησε 5.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 15 λεπτά κατά μέσο όρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ