ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Η συνάντηση του Λεσόρ με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Γαλλίας, Χίφι και Ουαταρά, πριν το ματς με την Παρί

Η αγκαλιά του Ματίας Λεσόρ με τον Γιακούμπα Ουαταρά
Η αγκαλιά του Ματίας Λεσόρ με τον Γιακούμπα Ουαταρά PRINTSCREEN

Ο Ματίας Λεσόρ είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους συμπαίκτες του στην Εθνική Γαλλίας, Ναντίρ Χίφι και Γιακούμπα Ουαταρά, στο περιθώριο των προπονήσεων του Παναθηναϊκού AKTOR και της Παρί, ενόψει της αποψινής (15/10) αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στη Γαλλία για την αποψινή (15/10) αναμέτρηση με την Παρί (21:30, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24), με τους "πράσινους" να επιθυμούν τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας της EuroLeague.

Στο περιθώριο των προπονήσεων των δύο ομάδων, ο Ματίας Λεσόρ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Γαλλίας, Ναντίρ Χίφι και Γιακούμπα Ουαταρά, ενώ στο "πηγαδάκι" που δημιουργήθηκε συμμετείχε και ο Μπάντζα Σι. Η Παρί δημοσίευσε το σκηνικό στο λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Η ανάρτηση της Παρί:

Ο σέντερ του "τριφυλλιού" είχε αγωνιστεί μαζί με τον Χίφι στον αγώνα της Γαλλίας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του EuroBasket 2025, ενώ το 2023 είχε συνυπάρξει με τον Ουαταρά στα προκριματικά και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μάλιστα, στην 12αδα της τελικής φάσης υπήρχαν και δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Εβάν Φουρνιέ και Μουσταφά Φαλ.

Η αποστολή της Εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023:

Η 12αδα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ του 2023
Η 12αδα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ του 2023 FIBA.BASKETBALL
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ PARIS BASKETBALL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ