ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Μέσα οι Ναν - Μπαλτσερόφσκι, έξω οι Σλούκας - Χουάντσο για το Game 2 με τον ΠΑΟΚ

Ο Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν PHOTO CREDITS: GIANNIS DIMITROPOULOS / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός AKTOR για το Game 2 με τον ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Basket League, με τους Κέντρικ Ναν και Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι να ακολουθούν κανονικά την αποστολή, σε αντίθεση με τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που έμειναν στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το Game 2 με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League (18/5, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24) χωρίς τον Κώστα Σλούκα και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ αντίθετα οι Κέντρικ Ναν και Αλεκσάνταρ Μπαλτσερόφσκι ακολούθησαν κανονικά την αποστολή.

Οι δύο παίκτες που έμειναν στην Αθήνα, ο Κώστας Σλούκας και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ταλαιπωρούνται από θλάσεις. Ο Κέντρικ Ναν δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ένα ελαφρύ διάστρεμμα, ενώ ο Μπαλτσερόφσκι είχε αποχωρήσει από το Game 1 λόγω στομαχικών διαταραχών.

Οι δύο τελευταίοι έκαναν κανονικά το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των playoffs με τους ασπρόμαυρους, το τελευταίο ματς του τριφυλλιού πριν το Final Four της EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ