ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Αϊζέια Τόμας ενθουσιάστηκε από την ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο για το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Ο Αϊζάια Τόμας
Ο Αϊζάια Τόμας Ⓒ 2024 DAVID ZALUBOWSKI/ ASSOCIATED PRESS

Ο Αϊζέια Τόμας είδε τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο Καλλιμάρμαρο στο ιστορικό 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μέσω Instagram.

Όλος ο μπασκετικός - και όχι μόνο - κόσμος θαύμασε τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Καλλιμάρμαρο στον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν για το 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", όπου 35.000 φίλαθλοι δημιούργησαν μία απίθανη ατμόσφαιρα. Ένας από αυτούς που εντυπωσιάστηκαν ήταν και ο Αϊζέια Τόμας.

Ο NBAερ γκαρντ είδε στο επίσημο σάιτ της EuroLeague στο Instagram φωτογραφίες από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο Καλλιμάρμαρο και φανέρωσε τον θαυμασμό του, ποστάροντας τρία emoji φωτιάς.

Δείτε το σχετικό post:

Η απάντηση του Αϊζάια Τόμας στο post της EuroLeague για την ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο στο 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"
Η απάντηση του Αϊζάια Τόμας στο post της EuroLeague για την ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο στο 6ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" PRINTSCREEN EUROLEAGUE OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ