ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιούρτσεβεν έμεινε δύο ημέρες εκτός προπονήσεων, δεν θα είναι στο 100% κόντρα στην Μπάγερν

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν
Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν EUROKINISSI SPORTS - ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο Ομέρ Γιούρτσεβεν υπέστη έναν μικρό τραυματισμό και έμεινε δύο ημέρες εκτός προπονήσεων, ωστόσο θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν (10/10, 21:15), αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του τη νέα σεζόν μπροστά στο κοινό του στο νέο και ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Εργκίν Αταμάν την παραμονή της αναμέτρησης με την Μπάγερν (10/10, 21:15, LIVE από το SPORT24), ο Ομέρ Γιούρτσεβεν αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Ο προπονητής των "πρασίνων" μάλιστα ανέφερε πως οι ενοχλήσεις που είχε ο νεοαποκτηθείς σέντερ, τον ανάγκασαν να παραμείνει δύο ημέρες εκτός προπονήσεων.

Αν και αναμένεται να μην βρίσκεται στο 100%, ο Γιούρτσεβεν θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή του "τριφυλλιού" για τον αγώνα με τους Βαυαρούς για τη δεύτερη στροφή της EuroLeague.

Στην αποστολή επίσης θα βρίσκεται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τον Μάριους Γκριγκόνις, όχι όμως και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στον αντίχειρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

"Ο Γιούρτσεβεν είχε έναν μικρό τραυματισμό και δεν προπονήθηκε για δύο ημέρες, ωστόσο σήμερα έκανε κανονικά προπόνηση. Αύριο δεν νομίζω να είναι στο 100%, ελπίζω όμως να είναι στο 70-80% και να μην έχουμε άλλες απώλειες μέχρι αύριο.

Ο Παπαπέτρου και ο Γκριγκόνις θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι αύριο, σίγουρα όμως θα αγωνιστούμε χωρίς τον Αντετοκούνμπο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ