ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Κέντρικ Ναν θα υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αθήνα για τον τραυματισμό στον δεξί αγκώνα

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Κέντρικ Ναν θα υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αθήνα για τον τραυματισμό στον δεξί αγκώνα
INTIME SPORTS

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κέντρικ Ναν είναι στον δεξί αγκώνα και προέκυψε μετά από χτύπημα. Στην Αθήνα οι εξετάσεις για τον 28χρονο γκαρντ.

Το πρόβλημα που αποκόμισε ως ενθύμιο στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Κέντρικ Ναν ήταν αρκετό για να τον θέσει νοκ άουτ σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος και να στερήσει από τον Παναθηναϊκό AKTOR τη δυνατότητα να έχει τον κορυφαίο παίκτη του, την κρίσιμη στιγμή.

Το μείζον βέβαια είναι τι μέλλει γενέσθαι για τον 28χρονο γκαρντ, ο οποίος λαβώθηκε στον δεξιό αγκώνα μετά από χτύπημα που δέχθηκε. Άμα τη επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, ο Κέντρικ Ναν θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του όποιου προβλήματος, αλλά και το διάστημα απουσίας του, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Για τον Παναθηναϊκό AKTOR, που δεν έχει στην παρούσα φάση ούτε τον Κώστα Σλούκα ούτε τον Λούκα Βιλντόσα, ακολουθεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα Πάτρας για τη Stoiximan Basket League και, εν συνεχεία, η διαβολοβδομάδα της EuroLeague με Αρμάνι Μιλάνο (εντός) και Ζάλγκιρις (εκτός).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ