ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε την παραμονή του Μπαλτσερόφσκι

EUROLEAGUE /   -  (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μάνατζερ του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επιβεβαίωσε την παραμονή του Πολωνού στον Παναθηναϊκό AKTOR για ακόμα μία σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό AKTOR θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, καθώς ο μάνατζερ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφορικά με το μέλλον του Πολωνού σέντερ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς:

  • "Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θα μείνει για ακόμα μία σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR"

Υπενθυμίζεται ότι οι πράσινοι δεν ενεργοποίησαν το opt-out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Μπαλτσερόφσκι μέχρι τις 12 Ιουλίου, με το οποίο ο παίκτης θα έμενε ελεύθερος και θα έβγαινε στην αγορά, με τη Μάλαγα να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Έτσι, ο 24χρονος ψηλός αναμένεται να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη rookie σεζόν του στην EuroLeague ο Μπαλτσερόφσκι μέτρησε 2.8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ ανά 7'36" συμμετοχής σε 24 παιχνίδια και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με το "τριφύλλι". Σε 26 ματς στην Stoiximan Basket League σημείωσε 6.3 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ ανά 14.8 λεπτά κατά μέσο όρο και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ