ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Τσεντί Οσμάν έχει τέσσερα career highs στη EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό

Cleveland Cavaliers' Cedi Osman reacts during double overtime of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Wednesday, Jan. 20, 2021, in Cleveland. The Cavaliers won 147-135 in double-overtime. (AP Photo/Tony Dejak)
Ο Τσεντί Οσμάν AP

Ο Τσεντί Οσμάν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ένας παίκτης που έχει καταγράψει τις καλύτερες επιδόσεις του στη EuroLeague σε τέσσερις κατηγορίες κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τη μεγάλη προσθήκη του Τσεντί Οσμάν στον Παναθηναϊκό AKTOR και το SPORT24 ανατρέχει στα ρεκόρ του Τούρκου φόργουορντ στην EuroLeague και τα τέσσερα career highs κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γυρνώντας πίσω τον χρόνο στον Οκτώβριο του 2016, ο Οσμάν έχει κάνει ενδεχομένως το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Αναντολού Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τούρκος φόργουορντ έχει σημειώσει προσωπικό ρεκόρ σε τρεις κατηγορίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε χρόνο συμμετοχής, πόντους και βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Οσμάν έχει πατήσει παρκέ σε 32 λεπτά, έχει σκοράρει 22 πόντους και έχει συγκεντρώσει 24 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Η Αναντολού Εφές έχει χάσει το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό με 90-66, ωστόσο ο Οσμάν ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου για την τουρκική ομάδα.

Ο 29χρονος φόργουορντ μετρά ακόμα ένα ατομικό ρεκόρ κόντρα στους ερυθρόλευκους, αλλά σε διαφορετικό παιχνίδι.

Στις 29 Ιανουαρίου 2015, ο Οσμάν μοίρασε 4 ασίστ, επίδοση που είναι η κορυφαία του στη EuroLeague στις τελικές πάσες. Εκείνη τη φορά η Αναντολού Εφές είχε γευτεί τη χαρά της νίκης με 84-70, στο πλαίσιο του Top-16 της διοργάνωσης.

Συνολικά, κατά την τετραετή παρουσία του στη EuroLeague με την Αναντολού Εφές έχει μετρήσει κατά μέσο όρο 6.7 πόντους και 2.9 ριμπάουντ.

Ακολούθησε το πέρασμά του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και το NBA, πριν πειστεί να επιστρέψει στην Ευρώπη για να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Στο NBA αγωνίστηκε σε Κλίβελαντ Καβαλίερς (2017-23) και Σαν Αντόνιο Σπερς (2023-24), αποχωρώντας από τις ΗΠΑ με απολογισμό 9.3 πόντων, 3. ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο Οσμάν έρχεται να δώσει ακόμη περισσότερο βάθος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και να αποτελέσει μία επιπλέον ποιοτική λύση στη θέση "3" για τον Εργκίν Αταμάν.

Οι ομάδες στη EuroLeague δυναμώνουν, ενισχύονται και όλα συνηγορούν ότι θα έχουμε μία άκρως συναρπαστική σεζόν στη διοργάνωση...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΤΣΕΝΤΙ ΟΣΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ