STOIXIMAN SUPER CUP

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε τον τελικό του Stoiximan Super Cup

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Πού θα δείτε τον τελικό του Stoiximan Super Cup
INTIME

Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικό του Stoiximan Super Cup, θέλοντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν, ενώ νωρίτερα ο Άρης και το Περιστέρι θα παλέψουν στον μικρό τελικό.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν απόψε (29/9) στον τελικό του Stoiximan Super Cup (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), διεκδικώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι "πράσινοι" λύγισαν με 81-68 την αντίσταση του Άρη στον πρώτο ημιτελικό για να φτάσουν στον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός ίδρωσε περισσότερο από ότι περίμενε για να κάμψει με 79-74 την αντίσταση του Περιστερίου. Αμφότεροι ξέρουν βέβαια πως ένας τελικός - και ειδικά "αιωνίων - μπαίνει σε άλλη βάση.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τον τραυματία Κώστα Αντετοκούνμπο, τον ανέτοιμο Λορέντζο Μπράουν και τον Τσέντι Οσμάν, που έχει μείνει εκτός 7αδας ξένων στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του "τριφυλλιού".

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς, ενώ ο κόουτς Μπαρτζώκας καλείται να δει ποιον ξένο παίκτη θα κόψει από την 12αδα, λόγω του περιορισμού της παρουσίας έξι μη γηγενών παικτών σε αυτή. Στο ματς με το Περιστέρι αυτός που έμεινε εκτός 12αδας ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό, στις 16:45, ο Άρης και το Περιστέρι θα κοντραριστούν στον μικρό τελικό του Stoiximan Super Cup. Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του στο Matchcenter του SPORT24.

TAGS STOIXIMAN SUPER CUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ