ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το "αιώνιο" ντέρμπι

Οπαδοί του Παναθηναϊκού
Οπαδοί του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ενημέρωσε ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (22/1, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική της Stoximan Basket League, ενώ μέχρι την Δευτέρα (15/1) πρόσβαση σε αυτά θα έχουν μόνο όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στο ματς με το Περιστέρι bwin.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έθεσε στην διάθεση των φιλάθλων του τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (22/1, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν πως η διαδικασία ξεκίνησε, προσθέτοντας ότι μέχρι και την Δευτέρα θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση και έκπτωση 10% μόνοι όσοι είχαν βρεθεί στο ΟΑΚΑ και στο ματς με το Περιστέρι bwin.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (22/1, 20:15).

Σημειώνεται πως μέχρι και την προσεχή Δευτέρα (15/1) δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο όσοι είχαν πάρει εισιτήριο για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin, επωφελούμενοι μάλιστα έκπτωσης 10%.

Η διαδικασία είναι η κάτωθι:
ΒΗΜΑ 1: Επιλέγουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό από το μενού αγώνων του more.com.
ΒΗΜΑ 2: Εισάγουμε τον κωδικό του barcode του εισιτηρίου μας από την αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin στο πλαίσιο που αναφέρει: «Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό (Barcode) σας» και στη συνέχεια πατάμε «ΕΦΑΡΜΟΓΗ» (δείτε τον τρόπο στη φωτογραφία που βρίσκεται στη gallery).
* Εφόσον έχουμε ακολουθήσει σωστά τα παραπάνω βήματα θα ανοίξει η δυνατότητα επιλογής της θέσης με έκπτωση.
Σημειώνεται πως από την Τρίτη (16/1), όλοι οι φίλαθλοι αποκτούν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό χωρίς κάποια έκπτωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ