STOIXIMAN GBL

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το Game 5

BASKET LEAGUE 2023-2024 / 5o  /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Game 5. EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League, παρά την απαγόρευση εισόδου που του έχει επιβληθεί στα γήπεδα για τρεις μήνες. Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ επί της ποινής έχουν καταθέσει οι πράσινοι.

Από το ΟΑΚΑ επέλεξε ο Δημήτης Γιαννακόπουλος να παρακολουθήσει το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό (14/6, 21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), παρότι ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον τιμώρησε προ ημερών με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της χώρας για διάστημα τριών μηνών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νομικό τμήμα των πρασίνων έχει κάνει προσφυγή επί της ποινής στο ΑΣΕΑΔ, ενώ αυτή δεν έχει εκδικαστεί ακόμα, οπότε η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θυμίζουμε ότι μετά το φινάλε του Game 4 στο ΣΕΦ, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ είχε κάνει κάλεσα μέσω Instagram στους προέδρους του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όπως και στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για να δουν όλοι μαζί τον πέμπτο τελικό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

TAGS STOIXIMAN GBL ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ