ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Πέρασαν από εργομετρικά οι πράσινοι πριν από την έναρξη της προετοιμασίας

Παναθηναϊκός AKTOR: Πέρασαν από εργομετρικά οι πράσινοι πριν από την έναρξη της προετοιμασίας
@PAOBCGR TWITTER

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκε το πρώτο γκρουπ παικτών του Παναθηναϊκού AKTOR λίγο πριν την αναχώρηση για τη Σλοβενία.

Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR, λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Σλοβενία (30/8), όπου θα διεξαχθεί το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας των πρασίνων.

Οι Κώστας Σλούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, Δημήτρης Μωραΐτης και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν οι πρώτοι που επέστρεψαν από τις διακοπές τους και ξαναμπήκαν σε ρυθμούς, φορώντας τα προποντικά του τριφυλλιού και κάνοντας όλα τα απαραίτητα τεστ.

Θυμίζουμε πως ο Λορέντζο Μπράουν έφτασε την Τετάρτη (28/8) στην Ελλάδα, όπως και ότι οι Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, θα ενσωματωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο στην προετοιμασία του Επτάστερου.

Να σημειώσουμε πως ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν κατάφερε να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και θα μπει σιγά-σιγά σε ρυθμούς προπονήσεων και φιλικών αγώνων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ