ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Προς παραμονή ο Μπαλτσερόφσκι, ποια είναι τα δεδομένα

Ο Μπαλτσερόφσκι
Ο Μπαλτσερόφσκι INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε δικαίωμα να κάνει opt-out από το συμβόλαιο του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μέχρι τις 12 Ιουλίου, κάτι που τελικά δεν ενεργοποίησε. Τι σημαίνει αυτό για τον Πολωνό και πόσο πιθανή είναι η παραμονή του στους πράσινους.

Ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι -μαζί με τον Λούκα Βιλντόσα- θεωρούταν σχεδόν δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό AKTOR μετά το τέλος της σεζόν 2023/24. Ωστόσο, οι πράσινοι δεν ενεργοποίησαν το opt-out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Πολωνού σέντερ μέχρι τις 12 Ιουλίου και με το οποίο ο παίκτης θα έμενε ελεύθερος παίρνοντας ένα ποσό ως αποζημίωση.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Παναθηναϊκός κρατάει για την ώρα στο ρόστερ του τον Μπαλτσερόφσκι για να είναι καλυμμένος σε όλα τα ενδεχόμενα. Δηλαδή, αν το τριφύλλι βρει ένα πρωτοκλασάτο πεντάρι που θα συμπληρώσει τη γραμμή των ψηλών μαζί με τον Ματίας Λεσόρ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, τότε θα αποδεσμεύσει σε μεταγενέστερο χρόνο τον Πολωνό. Αν, ωστόσο, αντί για πεντάρι αποκτηθεί τεσσάρι από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, τότε δεν είναι απίθανο ο Μπαλτσερόφσκι να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στη rookie σεζόν του στην EuroLeague ο 24χρονος Πολωνός ψηλός μέτρησε 2.8 πόντους και 1.3 ριμπάουντ ανά 7'36" συμμετοχής σε 24 παιχνίδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ