ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο πόδι το ΟΑΚΑ για χάρη του Μάριο Χεζόνια

07/12/2023 Panathinaikos Vs Real Madrid for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
07/12/2023 Panathinaikos Vs Real Madrid for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μάριο Χεζόνια επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR, που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο.

Η σχέση αγάπης και πάθους του Μάριο Χεζόνια με τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR δεν χρειάζεται επαλήθευση. Είναι γνωστή και επιβεβαιώθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ο κόσμος των πρασίνων αποθέωσε τον 28χρονο φόργουορντ.

Το ΟΑΚΑ σηκώθηκε στο πόδι, τον χειροκρότησε, τραγούδησε ρυθμικά το όνομά του και έλαβε τη δέουσα ανταπόκριση, την στιγμή που βγήκε στο παρκέ για να κάνει τα πρώτα σουτάκια.

Ο ίδιος κατευθύνθηκε μάλιστα προς το πέταλο των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την υποδοχή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ