ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο προσκήνιο ο Γουάιλι για την θέση του σέντερ, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο προσκήνιο ο Γουάιλι για την θέση του σέντερ, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα
BASKETBALLCL

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στην θέση του σέντερ την νέα σεζόν, με το "basketnews" να βάζει στην συζήτηση τον MVP του τουρκικού πρωταθλήματος, Όστιν Γουάιλι (25 χρονών, 2.08 μέτρα) της Τόφας Μπούρσα.

Ο Όστιν Γουάιλι (25 χρονών, 2.08 μέτρα) βρίσκεται στα ραντάρ του Παναθηναϊκού AKTOR για την θέση του σέντερ, ως τον παίκτη που θα δίνει ανάσες στον Ματίας Λεσόρ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "basketnews".

Ο θηριώδης σέντερ αγωνίστηκε φέτος στην Τόφας και αναδείχθηκε MVP του τουρκικού πρωταθλήματος, μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League, αλλά και πρώτος ριμπαόυντερ της λίγκας. Έναν χρόνο νωρίτερα, με την φανέλα της Νέπτουνας, είχε αναδειχθεί πρώτος ριμπάουντερ του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Ο Γουάιλι είναι ένας δυναμικός ψηλός με καλά αθλητικά προσόντα, που κάνει την περισσότερη ζημιά του σε καταστάσεις Pick and Roll και έπειτα από επιθετικό ριμπάουντ, ενώ φέτος πήρε και κάποιες επιθέσεις με πλάτη στο καλάθι. Την φετινή σεζόν είχε 15.2 πόντους, 10.1 ριμπάουντ και 1.9 κοψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 12.4 πόντους, 8.9 ριμπάουντ και 2.1 κοψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ενδιαφέρον για τον Γουάιλι έχουν εκδηλώσει ακόμα η Μονακό, η Μακάμπι και η Παρί.

Δείτε τα highlights του Γουάιλι από την φετινή σεζόν:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ