ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR, το Depth Chart στην Stoiximan Basket League μετά την επαναφορά του Ερνανγκόμεθ: Η 7αδα των ξένων και το ροτέισον

Παναθηναϊκός AKTOR, το Depth Chart στην Stoiximan Basket League μετά την επαναφορά του Ερνανγκόμεθ: Η 7αδα των ξένων και το ροτέισον
INTIME

Δείτε πώς διαμορφώνεται πλέον το ρόστερ του Παναθηναϊκού AKTOR στις υποχρεώσεις του στην Stoiximan Basket League μετά την επαναφορά του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην θέση του Κάιλ Γκάι. Η 7αδα των ξένων και το Depth Chart.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επανέφερε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην Stoiximan Basket League, με τον Ισπανό να επιστρέφει από τον τραυματισμό του και να παίρνει την θέση του Κάιλ Γκάι στο ελληνικό ρόστερ των "πράσινων".

Είναι σαφές ότι με αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός AKTOR αλλάζει τους συσχετισμούς στο ροτέισον που θα έχει στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις τους, αφού τέθηκε εκτός ένας γκαρντ και μπήκε εκ νέου σε αυτό ένας φόργουορντ. Υπενθυμίζεται ότι ο Γκάι εξακολουθεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague.

Η 7αδα των ξένων του Παναθηναϊκού AKTOR στην Stoiximan Basket League αποτελείται πλέον από τους Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι. Δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι έχουν 6 εξ αυτών.

Το Depth Chart του Παναθηναϊκού AKTOR στην Stoiximan Basket League είναι το εξής:
PG: Κώστας Σλούκας, Λούκα Βιλντόσα, Δημήτρης Μωραΐτης
SG: Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν
SF: Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου (τραυματίας), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
PF: Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Λευτέρης Μαντζούκας, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ
C: Ματίας Λεσόρ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, Κώστας Αντετοκούνμπο

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ