ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Το οικογενειακό πράσινο δείπνο και η πρόποση Αταμάν - Γιαννακόπουλου

Παναθηναϊκός AKTOR: Το οικογενειακό πράσινο δείπνο και η πρόποση Αταμάν - Γιαννακόπουλου
PRINTSCREEN

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης (12/9) δείπνο στους αθλητές της ομάδας, στους προπονητές, στα μέλη του σταφ και τις οικογένειές τους, σε εστιατόριο Da Luigi που βρίσκεται στο Costa Navarino.

Από τη μία είναι δώρο για τις περσινές τεράστιες επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Από την άλλη είναι ο ιδανικός τρόπος για να συσφιχθούν ακόμα περισσότερο οι σχέσεις και να δημιουργηθεί χημεία με τους νέους παίκτες της ομάδας. Το δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τους παίκτες, τους προπονητές, λοιπό προσωπικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τις οικογένειές τους, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν τη δεδομένη στιγμή.

Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, φρόντισε η ομάδα να περάσει ένα πολύ όμορφο τριήμερο στο Costa Navarino, ενώ το βράδυ της Πέμπτης (12/9) βρέθηκε και εκείνος εκεί, προκειμένου να δειπνήσουν όλοι μαζί. Το τραπέζι έγινε στο εστιατόριο Da Luigi κι εκεί -όπως και σε όλο το ταξίδι- έδωσαν το παρών περισσότερα από 80 άτομα. Ο κ. Γιαννακόπουλος φρόντισε να μιλήσει με τους παίκτες της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει χρόνο και με τον Εργκίν Αταμάν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ