ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Βιλντόσα αντί Μπαλτσερόφσκι στην 12αδα στο Game 1 με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός AKTOR: Βιλντόσα αντί Μπαλτσερόφσκι στην 12αδα στο Game 1 με τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Λούκα Βιλντόσα στην 12αδα ενόψει του αποψινού (5/6) Game 1 με τον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για τους τελικούς της Stoiximan Basket League, αφήνοντας εκτός 6αδας ξένων τον Όλεγκ Μπαλτσερόγσκι.

Ο Λούκα Βιλντόσα θα βρίσκεται απόψε (5/6) στην 12αδα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στο Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Αργεντινό γκαρντ στην αποστολή, κόβοντας τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι από την 6αδα των ξένων, προτιμώντας να έχει μία παραπάνω λύση στην περιφέρεια.

Αυτό σημαίνει ότι η 6αδα των ξένων των "πράσινων" στο αποψινό παιχνίδι θα αποτελείται από τους Κέντρικ Ναν, Λούκα Βιλντόσα, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ.

Από την στιγμή που ο Μπαλτσερόφσκι βρέθηκε εκτός 12αδας, αυτό σημαίνει ότι την θέση του σέντερ στον πρώτο τελικό θα καλύψουν ο Ματίας Λεσόρ με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, με την Ντίνο Μήτογλου επίσης να έχει την δυνατότητα να περάσει σε θέση 5.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ