ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Υπέγραψε ο Λορέντζο Μπράουν, μένει μόνο η ανακοίνωση

Ο Λορέντζο Μπράουν και η Μακάμπι θα παίζουν στο Βελιγράδι με κλειστές τις πόρτες της Χάλα Παϊονίρ
Ο Λορέντζο Μπράουν και η Μακάμπι θα παίζουν στο Βελιγράδι με κλειστές τις πόρτες της Χάλα Παϊονίρ EUROKINISSI SPORTS

Την φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR θα φοράει από την νέα σεζόν ο Λορέντζο Μπράουν (34 χρονών, 1.96 μέτρα), αφού υπέγραψε με τους "πράσινους" και μένει πλέον μόνο η ανακοίνωση.

Ο Λορέντζο Μπράουν (34 χρονών, 1.96 μέτρα) πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε με τους "πράσινους" και είναι πολύ πιθανό η συμφωνία να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη προαναγγείλει την συμφωνία με τον Αμερικανό μέσω Instagram, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε νέο story με φωτογραφία του Μπράουν, όπου είχε αντικαταστήσει το πρόσωπό του με αυτό ενός ανθρώπου που κάνει δημοπρασίες. Ο 34χρονος γκαρντ είχε συμβόλαιο με την Μακάμπι, ωστόσο ζήτησε να αποχωρήσει λόγω της κατάστασης ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, με το "τριφύλλι" να πληρώνει το buy out που ζητήθηκε για να τον κάνει δικό του.

Την φετινή σεζόν ο Μπράουν είχε 12 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ μέσο όρο με 44.1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ μέσο όρο με 34.5% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Σημειώνουμε ότι πριν 12 ημέρες, στις 6 Ιουνίου 2024, ο Σπύρος Καβαλιέράτος είχε αποκαλύψει ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πάρα πολύ δυνατά για την απόκτηση του Αμερικανού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 23.00 του VIDEO.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ