Παναθηναϊκός AKTOR:Στο νοσοκομείο ο γιος του Τζέριαν Γκραντ – Πέντε ράμματα μετά από ατύχημα στο πόδι

Η σύζυγος του Τζέριαν Γκραντ αποκάλυψε ότι ο γιος τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού τραυματίστηκε πατώντας πάνω σε ένα σπασμένο καπάκι αρώματος.
Η σύζυγος του Τζέριαν Γκραντ αποκάλυψε μέσω Instagram την περιπέτεια υγείας του γιου τους, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι.
Σε ανάρτησή της η αγαπημένη του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού AKTOR, ανέφερε πως το παιδί πάτησε πάνω σε ένα σπασμένο καπάκι αρώματος, με αποτέλεσμα το αιχμηρό κομμάτι να διαπεράσει το κάτω μέρος του ποδιού του.
Η ίδια εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι έχει χρειαστεί να επισκεφθεί το νοσοκομείο και για τα τρία παιδιά της από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, σημειώνοντας με χιούμορ πως το προσωπικό την αναγνωρίζει πλέον.
Σε δεύτερη ανάρτηση, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι ο γιος της είναι καλά, αφού του έγιναν πέντε ράμματα και του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή.
“Σκληρό παιδί” τον χαρακτήρισε, ευχαριστώντας όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.
Παρά τον τραυματισμό, η κατάσταση φαίνεται να είναι υπό έλεγχο, με τη μητέρα του να δείχνει ανακουφισμένη από την εξέλιξη.