ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Λιλιάννα Καρακασίδου

Η Λιλιάννα Καρακασίδου
Η Λιλιάννα Καρακασίδου EUROKINISSI SPORTS - ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Λιλιάννα Καρακασίδου (22 ετών, 1.65 μέτρα) για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Η Λιλιάννα Καρακασίδου (22 ετών, 1.65 μέτρα) θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Η διεθνής γκάρντ αποκτήθηκε το 2023 από την Ελευθερία Μοσχάτου, επιστρέφοντας έπειτα από 3 χρόνια στο "τριφυλλι". Την σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν μπόρεσε να συνεισφέρει σε μεγάλο μέρος της λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη σε αγώνες 3 on 3 με την Εθνική Ομάδα, ωστόσο πήρε χρόνο συμμετοχής στο φινάλε της χρονιάς. Πλέον ωστόσο έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της και από την επόμενη χρονιά θα αποτελέσει βασικό μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

" Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Λιλιάννα Καρακασίδου για την αγωνιστική σεζόν 2024-25, για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ

Σε ακόμη μια σημαντική ανανέωση προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, διατηρώντας στο ρόστερ τη διεθνή guard Λιλιάννα Καρακασίδου.

Ο Παναθηναϊκός στερήθηκε τις υπηρεσίες της για το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμούς της, ωστόσο αναμένεται τη νέα χρονιά να αποτελέσει βασικό κομμάτι της ομάδας.

Σε δήλωση της στο σάιτ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού η Καρακασίδου ανέφερε: " Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω και φέτος να αποτελώ μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού. Η περσινή χρονιά δεν πήγε όπως θα ήθελα λόγω του τραυματισμού, αλλά όλος ο Σύλλογος με στήριξε και εύχομαι φέτος να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και ανυπομονώ να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στη θέση που του αξίζει έχοντας δίπλα μας τους φιλάθλους μας. "

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ