ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε η Τζασμίν Τζόουνς

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023-2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Τζασμίν Τζόουνς για την αγωνιστική σεζόν 2024/25.

Η Τζασμίν Τζόουνς υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου της με το τριφύλλι και θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό εν όψει της σεζόν 2024/25. Η Βασιλεία Γκουζίνη ως η νέα επικεφαλής του πάγκου της ομάδας θέλησε να διατηρήσει την παίκτρια στο ρόστερ της η οποία βοήθησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την περυσινή σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τζασμίν Τζόουνς για το γυναικείο μπάσκετ, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του «τριφυλλιού» καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του την Τζασμίν Τζόουνς και για τη νέα σεζόν.

Η Αμερικανίδα γκαρντ που βοήθησε σημαντικά τη φετινή χρονιά στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας θα συνεχίσει να αποτελεί ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα της Βασιλείας Γκουζίνη."

Η Τζόουνς σε δήλωσή της τόνισε: " Θα βρίσκομαι και φέτος στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Πέρυσι κατακτήσαμε το κύπελλο και φέτος διψάμε να κάνουμε ακόμα σπουδαιότερα πράγματα. Θέλω να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και εγώ με τις συμπαίκτριες μου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να χαρούμε στο τέλος της σεζόν μαζί με τους τρελούς φιλάθλους μας."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ