ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης οι Παπαπέτρου, Μέικον και Γουάιτ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν στο Μόναχο
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπάγερν στο Μόναχο EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τρεις παίκτες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κυριακής (5/12) στον Παναθηναϊκό με τους Παπαπέτρου, Μέικον και Γουάιτ να μην συμμετέχουν.

Η προπόνηση της Κυριακής (5/12) στον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία τριών παικτών καθώς οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντάριλ Μέικον και Οκάρο Γουάιτ δεν έδωσαν το παρών. Τόσο ο αρχηγός των πρασίνων όσο και ο Γουάιτ ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός, ενώ ο Μέικον έκανε εξαγωγή δοντιού και έμεινε εκτός προπόνησης.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τρίτη (7/12) στο ΟΑΚΑ το Λαύριο (19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για το πρωτάθλημα ενώ την Παρασκευή (10/12) αντιμετωπίζει εντός έδρας την Άλμπα Βερολίνου (21:00) για την EuroLeague.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ