ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Νεμάνια Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς INTIME

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Κολοσσό με πρόβλημα στον προσαγωγό. Αμφίβολη η συμμετοχή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (4/11, 19:00).

Η εντός έδρας επικράτηση επί του Κολοσσού αποδείχθηκε πύρρειος για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος έχασε τον Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο βασικός γκαρντ του τριφυλλιού αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι, λόγω τσιμπήματος που ένιωσε στον προσαγωγό, με τον Δημήτρη Πρίφτη να εξηγεί μετά το τέλος της αναμέτρησης πως αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας του αγώνα με τους θαλασσί, ο προπονητής του τριφυλλιού σημείωσε πως "είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά θέματα σήμερα, εννοώ τραυματισμών. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που έρχονται πιο πίσω από τον πάγκο. Είναι σημαντικό γιατί η δύναμη της ομάδας έρχεται κι από εκεί. Είναι οι σιωπηλοί εργάτες κι αυτό βοηθάει πολύ την ομάδα. Υπάρχει κάτι με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, θα δούμε αύριο. Κάτι υπάρχει. Θα πάει για μαγνητική, οπότε θα δούμε τι συμβαίνει. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό".

Παράλληλα, επεσήμανε πως κι η συμμετοχή των Ιωάννη Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. "Δεν έμειναν εκτός προληπτικά, είναι με θλάση, την οποία κουβαλούσαν όλη την προηγούμενη βδομάδα. Στα δύο παιχνίδια που έπαιξαν στην EuroLeague, ήταν κι οι δύο με θλάση, κανονικά δεν έπρεπε να παίξουν" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ