ΚΑΒΑΛΑ

Παναθηναϊκός-Καβάλα: 96-69

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÌÁËÁÃÁ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2008)<br>
PANATHINAIKOS - MALAGA (EUROLEAGUE 2008)
Νίκολας INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός πέρασε το απόγευμά του, νικώντας άνετα την Καβάλα με 96-69

Ο Παναθηναϊκός... ζορίστηκε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στην Καβάλα, αφού από τη δεύτερη περίοδο και μετά πέρασε την μπάλα κοντά στο καλάθι με τους Πέκοβιτς και Μπατίστ να εκτελούν και τον Νίκολας να βοηθάει από την περιφέρεια. Μετά το 22-21 του πρώτου δεκαλέπτου, οι πράσινοι έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 50-39 και η Καβάλα έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, ακόμη και στον Γκεόργκι Σερμαντίνι που πέτυχε 13 πόντους και έδειξε αρκετά δείγματα του ταλέντου του. Ο αγώνας δεν έχει πολλά πράγματα για να αναλυθούν, αφού η έλλειψη βαθμολογικής σημασίας έκανε το δεύτερο μέρος διαδικαστικό και απλώς αναμενόταν το τελικό σκορ που ήταν 96-69.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 50-39, 73-49, 96-69

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι 13, Κέτσμαν 5 (1), Σπανούλης 5, Περπέρογλου 3 (1), Μπατίστ 10, Φώτσης 9 (1), Χατζηβρέττας 5 (1), Νίκολας 14 (4), Βεργίνης 4, Γιασικεβίτσιους 6, Πέκοβιτς 16, Σάκοτα 6 (1)

Καβάλα (Κώστας Πιλαφίδης): Βουκαντίνοφ 19 (1), Ντάνιελς 6, Κέκελης 2, Λόλας, Τσιάκος 8, Αμαγκού 7, Γκούστας 13 (3), Κούβελας 6, Αγγελακόπουλος 8 (2)

Για τα αναλυτικά στατιστικά του Παναθηναϊκού πατήστε εδώ και για της Καβάλας εδώ .

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δήλωσε: " Συγχαρητήρια στην Καβάλα για όλη τη χρονιά, όχι μόνο σήμερα. Παίζει καλό μπάσκετ και είναι σοβαρή. Και εμείς ήμασταν σοβαροί, προσπάθησα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλους. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό γιατί τελευταία οι προπονήσεις μας έχουν γίνει πιο δυνατές".

Για το Φάιναλ Φορ σχολίασε: " Το Φάιναλ Φορ δεν είναι αύριο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Δε χρειάζεται να ψάξουμε για κίνητρο. Έχουμε μπροστά μας ακόμη τρία παιχνίδια και ένα διάστημα 17 ημερών, οπότε υπάρχει χρόνος".

Ο Κώστας Πιλαφίδης είπε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και καλή τύχη στο Final Four. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για φέτος. Συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής αναμέτρησης, όπου είχαμε κι απουσίες, αντέξαμε και παρουσίαστηκε και πάλι αξιοπρεπείς. Περιμένουμε το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Κολοσσό για να ολοκληρώσουμε μία καθόλα επιτυχημένη χρονιά".














TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ