ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Κόπηκε" ο Γουόλτερς, αυτή είναι η 6αδα των ξένων των "πράσινων" στα playoffs

Ο Νέιτ Γουόλτερς
Ο Νέιτ Γουόλτερς EUROKINISSI SPORTS

Ο Νέιτ Γουόλτερς είναι ο παίκτης που κόπηκε από τον Παναθηναϊκό από την 6αδα των ξένων ενόψει των playoffs της Basket League. Αυτοι είναι οι 6 ξένοι παίκτες με τους οποίους θα παραταχθούν οι "πράσινοι".

Ο Νέιτ Γουόλτερς ήταν τελικά ο παίκτης που κόπηκε από την 6αδα των ξένων του Παναθηναϊκού ενόψει των playoffs της Basket League.

Τα αρκετά προβλήματα τραυματισμού του Αμερικανου και η ετοιμότητα του Ματέους Πονίτκα προφανώς και έπαιξαν ρόλο σε αυτή την απόφαση, με τον Χρήστο Σερέλη να ελπίζει πλέον ότι ο Πολωνός θα καλύπτει επικουρικά την θέση πόιντ γκαρντ όταν θα ξεκουράζεται ο Πάρις Λι, όπως κάνει και με την εθνική Πολωνίας.

Η 6αδα των ξένων με την οποία θα πορευτούν στα playoffs οι "πράσινοι" ειναι η εξής: Πάρις Λι, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Ουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις, Μάριους Γκριγκόνις, Ματέους Πονίτκα.

Την φετινή σεζόν ο Γουόλτερς είχε 6.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 7.9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ