ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον ΤζέιΚοβαν Μπράουν"

Ο ΤζεϊΚόβαν Μπράουν με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ
Ο ΤζεϊΚόβαν Μπράουν με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ FIBA

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να ξεφορτωθεί τον ΤζέιΚοβαν Μπράουν και τον ΤαΣον Τόμας, με ισραηλινό δημοσίευμα να επισημαίνει πως για τον πρώτο έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ Ιερουσαλήμ (Νταΐνιους Αντομάιτις αντί Όντεντ Κάτας) δεν λειτούργησε ευεργετικά στον ισραηλινό σύλλογο, ο οποίος αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια του Basketball Champions League και πραγματοποιεί μέτριες έως τώρα εμφανίσεις στη Winner League.

Γι αυτόν τον λόγο, στο Ισραήλ αναφέρουν πως οι κόκκινοι έχουν πάρει την απόφαση να αποχαιρετήσουν δύο παίκτες - στυλοβάτες της προηγούμενης διετίας, τον ΤζέιΚοβαν Μπράουν και τον ΤαΣον Τόμας. Πηγαίνουν μάλιστα το θέμα ένα βήμα παρακάτω, επισημαίνοντας πως για τον πρώτο έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, λόγω της παρουσίας του Όντεντ Κάτας στον πράσινο πάγκο.

Το Ynet του Ισραήλ τονίζει πως αυτό το ενδιαφέρον μπορεί να απλουστεύσει τη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του έμπειρου γκαρντ, ο οποίος υπό τις οδηγίες του 46χρονου τεχνικού στη Χάποελ Ιερουσαλήμ εξέλιξε σημαντικά το παιχνίδι του, όντας εκ των κορυφαίων για την ομάδα του.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πάντως η άποψη των ανθρώπων της Χάποελ Ιερουσαλήμ πως οι φετινές χαμηλές πτήσεις του οφείλονται εν πολλοίς σε ένα πρόβλημα στον ώμο που κουβαλάει από τις αρχές της σεζόν -ήταν η αιτία να χάσει το Final Eight της Αθήνας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το τριφύλλι, αξίζει να αναφέρουμε πως -παρά την απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι- παραμένει ενεργό στην αγορά, εξερευνώντας τα δεδομένα και τις ευκαιρίες που ενδεχομένως να προκύψουν, όπως αυτή με τον ΤζέιΚοβαν Μπράουν. Για να γίνει οποιαδήποτε κίνηση όμως θα πρέπει πρώτα να προκύψουν κενά στο υπάρχον ρόστερ, ήτοι να αποχωρήσει τουλάχιστον ένας παίκτης.

Ο Μάρκους Φόστερ είναι στη σχετική λίστα εδώ και καιρό, ενώ δεν θα αποτελούσε έκπληξη το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα αποχώρησης (και) του Σέλβιν Μακ. Σε κάθε περίπτωση όμως, ρόλο θα παίξει το timing, αλλά και ο τρόπος διαζυγίου, αφού ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να αποφύγει την καταβολή κάποιου είδους αποζημίωσης -τα οικονομικά δεδομένα παραμένουν στενά.

Εξάλλου, σε περίπτωση που οι πράσινοι θελήσουν να ενσωματώσουν κάποιον νέο παίκτη (που δεν έχει παίξει φέτος σε άλλη ομάδα της EuroLeague, όπως ο Τι Τζέι Μπρέι) και αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague, θα πρέπει να το έχουν πράξει μέχρι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, καταληκτική ημερομηνία για μεταγραφή στη διοργάνωση.

Photo Credits: FIBA

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ