ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ οι Σλούκας και Βιλντόσα με Μπαρτσελόνα

Ο Κώστας Σλούκας με τον Λούκα Βιλντόσα
Ο Κώστας Σλούκας με τον Λούκα Βιλντόσα INTIME

Ο Κώστας Σλούκας και ο Λούκα Βιλντόσα έμειναν εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα (3/11, 21:30, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24).

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (3/11, 21:30, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) στο Palau Blaugrana δίχως τον Κώστα Σλούκα και τον Λούκα Βιλντόσα.

Ο αρχηγός των πρασίνων ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα από το βράδυ της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί μάλιστα για μερικές ώρες. Από την άλλη, ο 28χρονος πόιντ γκαρντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο, γεγονός που οδήγησε τον Εργκίν Αταμάν -σε πλήρη συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο- στην απόφαση να τον αφήσει στην Αθήνα, έως ότου αναρρώσει.

Στα ευχάριστα, ο Λευτέρης Μαντζούκας επιστρέφει στο rotation του Παναθηναϊκού, αφού ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός από τα παιχνίδια με Μπασκόνια και Ολυμπιακό.

Έτσι, οι πράσινοι θα παραταχθούν σε ακόμη έναν αγώνα με σημαντικές απουσίες στην περιφέρεια, με τον Τζέριαν Γκραντ και τον Δημήτρη Μωραΐτη να επωμίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου το βάρος της οργάνωσης από το "1" στην απαιτητική μονομαχία με την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ