ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το γεύμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο τμήμα μπάσκετ και η προβολή της ταινίας "Ταξίδι στα Αστέρια"

Παναθηναϊκός: Το γεύμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο τμήμα μπάσκετ και η προβολή της ταινίας "Ταξίδι στα Αστέρια"
PANATHINAIKOS BC

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε γεύμα σε όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού, από τους παίκτες, μέχρι την διοίκηση και το προσωπικό, λαμβάνοντας παράλληλα ένα ιδιαίτερο δώρο.

Γεύμα σε όλα τα μέλη του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, από τους παίκτες, μέχρι την διοίκηση και το προσωπικό παρέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων φιλοξένησε τα μέλη του Παναθηναϊκού σε κτήμα της Αττικής λίγες μέρες πριν το τζάμπολ του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" (το σπουδαίο τουρνουά, πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ACTION24), ενώ απηύθυνε και ομιλία στους παρευρισκόμενους.

Από την πλευρά του, ο Σάνι Μπετσίροβιτς, εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος, προσέφερε μια φανέλα με το "7000" στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι αθλητές, το επιτελείο και οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχαν συνολικά την ευκαιρία να περάσουν μια μέρα όλοι μαζί δεδομένου πως ακολούθως έγινε προβολή της ταινίας "Ταξίδι στα Αστέρια" που είχε κυκλοφορήσει πριν από τρία χρόνια στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, που θα ξεκινήσουν μετά το τουρνουά - θεσμός στην μνήμη του σπουδαίου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Στις 29-30 Σεπτεμβρίου κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν, με την διεξαγωγή του Super Cup στην Ρόδο, όπου την κούπα θα διεκδικήσουν ακόμα οι Ολυμπιακός, Περιστέρι bwin και ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ