ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Νέιτ Γουόλτερς χάνει το παιχνίδι με τη Μονακό

Παναθηναϊκός: Ο Νέιτ Γουόλτερς χάνει το παιχνίδι με τη Μονακό
INTIME SPORTS

Πέραν των Δημήτρη Αγραβάνη και Αρτούρας Γκουντάιτις, εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μονακό (8/3, 22:00) αναμένεται να μείνει κι ο Νέιτ Γουόλτερς.

Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα και τις λίγες επιλογές στο rotation τις τελευταίες εβδομάδες, ιδίως σε ό,τι αφορά στην γραμμή των ψηλών. Ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Αρτούρας Γκουντάιτις δεν προπονήθηκαν ούτε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, όπερ και σημαίνει πως θα απουσιάσουν από ακόμη έναν αγώνα, αυτόν απέναντι στη Μονακό στη Salle Gaston Medecin το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαρτίου.

Το θέμα είναι πως στη διάρκεια του αγώνα με την Καρδίτσα προέκυψαν ακόμη δύο προβλήματα, για τον Ντέρικ Γουίλιαμς και τον Νέιτ Γουόλτερς. Αμφότεροι ακολούθησαν μόνο ένα μέρος του προγράμματος της Δευτέρας 6 Μαρτίου, αλλά το ζήτημα για τον Χρήστο Σερέλη είναι πως ο δεύτερος δεν προβλέπεται να ακολουθήσει την αποστολή για το Πριγκιπάτο.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος γκαρντ αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για να προφυλαχθεί και να είναι απολύτως έτοιμος στο δεύτερο παιχνίδι της διαβολοβδομάδας, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Από την πλευρά του, ο Ντέρικ Γουίλιαμς υπολογίζεται κανονικά ως ο δεύτερος ψηλός του rotation -πέραν του Γιώργου Παπαγιάννη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ