ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Σάμπαζ Νέιπιερ είναι ο παίκτης που θέλει ο Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Ο Σάμπαζ Νέιπιερ είναι ο παίκτης που θέλει ο Ράντονιτς
@ZENITBASKET

Ο Σάμπαζ Νέιπιερ είναι ο παίκτης που έχει μπει στο στόχαστρο του Ντέγιαν Ράντονιτς, για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Ο Σαμπάζ Νέπιερ (1991, 1μ83) είναι ο παίκτης για τον οποίο μίλησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά την οριακή εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στο Λαύριο, στη 13η αγωνιστική της Basket League.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ είχε αποκτηθεί από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τη σεζόν 2021-22, όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου στην EuroLeague λόγω ενός τραυματισμού, αλλά και λόγω του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φέτος βρίσκεται στη G-League και καταγράφει 21.6 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ανά 30'1" λεπτά συμμετοχής σε 9 παιχνίδια που έχει δώσει με τους Καπιτάνες. Ακόμα, ο Νέιπιερ έχει καταγράψει 345 συμμετοχές στο NBA, μετρώντας 7.1 πόντους, 1.9 ριμπάουντ και 2.5 κατά μέσο όρο.

Ο Νέιπιερ μπορεί να αγωνιστεί άμεσα στην EuroLeague από τη στιγμή που δεν έχει αγωνιστεί φέτος στη διοργάνωση. Αν αποκτηθεί και δεν υπάρξει λύση συνεργασίας ο Παναθηναϊκός θα έχει 9 ξένους στο ρόστερ του για την Basket League. Δικαίωμα να δηλωθούν έχουν οι 7 και να αγωνιστούν σε κάθε ματς οι 6.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ