ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Περιστέρι 85-68: Φιλική νίκη στο ανεπίσημο ντεμπούτο των Γουάιτ - Έβανς

Ο Έβανς καρφώνει την μπάλα στο φιλικό με το Περιστέρι
Ο Έβανς καρφώνει την μπάλα στο φιλικό με το Περιστέρι PHOTO CREDITS: V. STOLIS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε του Περιστερίου (85-68) σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα για Οκάρο Γουάιτ και Τζέρεμι Έβανς.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στο Περιστέρι (85-68), σε αγώνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τον Οκάρο Γουάιτ και τον Τζέρεμι Έβανς να κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, όπερ και σημαίνει η ρακέτα του τριφυλλιού ήταν σε πλήρη σύνθεση αυτή τη φορά -εν αντιθέσει με ό,τι συνέβη απέναντι στο Αϊόνα.

Από την άλλη, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν χρησιμοποίησε τον Τέραν Πέτεγουεϊ λόγω ενοχλήσεων στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο εκ των συνεργατών του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ δήλωσε: "Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και αυτά τα φιλικά μας βοηθούν να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα plays που θέλει ο προπονητής. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ σοβαρή και σκληροτράχηλη ομάδα. Θα δούμε το βίντεο, θα δούμε σε τι χρειαζόμαστε βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να τα αφομοιώσουμε στην ομάδα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας".

Σχετικά με τις προσεχείς φιλικές αναμετρήσεις τόνισε: "Όσο παίζουμε βελτιωνόμαστε, γιατί άλλο η προπόνηση και το 5 εναντίον 5 και άλλο ένας κανονικός αγώνας. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και ευελπιστούμε μέσα από αυτά τα φιλικά η ομάδα να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της".

Για το τριφύλλι, ακολουθούν τα φιλικά με Απόλλωνα Πάτρας (4/9) και Ζενίτ (7/9) στο ΟΑΚΑ, ενώ το Περιστέρι θα δώσει το "παρών" στο τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Οι διαιτητές: Μάνος, Ψαριανός, Κάρδαρης.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 40-43, 67-58, 85-68.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ