ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βιλντόσα πριν την Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Βιλντόσα πριν την Μπαρτσελόνα
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Μαντζούκας επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, που προετοιμάζεται για το ματς με την Μπαρτσελόνα (3/11, 21:30). Θεραπεία για την ενοχλήσεις που έχει στον αστράγαλο έκανε ο Λούκα Βιλντόσα.

Μετά τη σπουδαία επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό για την Stoiximan Basket League, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (3/11, 21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λευτέρη Μαντζούκα να αναρρώνει πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και να επιστρέφει στις προπονήσεις των πρασίνων, σε αντίθεση με τον Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος δεν συμμετείχει στο ομαδικό πρόγραμμα της Τετάρτης (1/11). Ο Αργεντινός γκαρντ΄, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, οι οποίες δεν του επέτρεψαν μάλιστα να αγωνιστεί στο ντέρμπι των αιωνίων, έκανε θεραπεία και για την ώρα μοιάζει αμφίβολο το αν θα μπορέσει να παίξει απέναντι στους Μπλαουγκράνα.

Να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός θα αναχωρίσει για την Βαρκελώνη το πρωί της Πέμπτης (2/11), ενώ θα κάνει και μία ακόμα προπόνηση στο Παλαού Μπλαουγκράνα το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ