ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Βίντεο, συζήτηση και νέα προβλήματα τραυματισμών

Παναθηναϊκός: Βίντεο, συζήτηση και νέα προβλήματα τραυματισμών
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έμειναν για περίπου μιάμιση ώρα στην αίθουσα βίντεο του ΟΑΚΑ για να δουν ένα προς ένα τα λάθη τους και ακολούθως προπονήθηκαν, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη όμως να απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Η συντριβή από τον Ολυμπιακό δημιούργησε ισχυρούς κραδασμούς στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, οι άνθρωποί του όμως δεν ενήργησαν σπασμωδικά και εν θερμώ. Το αντίθετο, όπως αρμόζει σε οργανισμούς, στις τάξεις των οποίων βρίσκονται πρώην αθλητές με το αθλητικό μέγεθος του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η πρώτη προπόνηση μετά το -28 του ΣΕΦ λοιπόν είχε πολλή συζήτηση και μιάμιση ώρα υπόδειξης/ανάλυσης των λαθών που έγιναν από όλους. Οι πράσινοι διαπίστωσαν τον βαθμό έκθεσής τους, όντες πλέον υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά για τη συνέχεια. Ούτως ή άλλως, σε τρεις εβδομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν αν έμαθαν (αφότου έπαθαν) δεδομένου ότι υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη Stoiximan Basket League.

Στην προπόνηση που ακολούθησε της ανάλυσης των λαθών δεν συμμετείχαν όλοι οι αθλητές, αφού πλην των γνωστών απουσιών (Ιωάννης Παπαπέτρου, Στέφαν Γιόβιτς), εκτός έμεινε κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης λόγω ενοχλήσεων στον καρπό. Ο αριστερόχειρας γκαρντ είναι μάλιστα αμφίβολος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ