ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις: Στον "αέρα" το παιχνίδι λόγω τριών νέων κρουσμάτων κορονοϊού στο τριφύλλι

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε ματς της EuroLeague
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε ματς της EuroLeague ΙΝΤΙΜΕ

Ακόμη τρία κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα να είναι στον "αέρα" η διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα με τη Ζάλγκιρις.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ζάλγκιρις για την 18η αγωνιστική της EuroLeague είναι στον "αέρα", λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ κι ενώ η αποστολή της λιθουανικής ομάδας βρίσκεται στην Αθήνα από την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου.

Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου, στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προέκυψαν ακόμη τρία (3) κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες (μετά από καθιερωμένο διαγνωστικό έλεγχο που έγινε το πρωί), γεγονός που οδηγεί σε αναβολή της αναμέτρησης αφού δεν υπάρχει πλέον ο απαιτούμενος αριθμός των οκτώ (8) υγιών αθλητών για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Μάλιστα, μετά κι από αυτά τα κρούσματα, οι πράσινοι έφτασαν τα δέκα (!) κρούσματα στο σύνολό τους.

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον COVID-19. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δέκα, από τα οποία τα εφτά αφορούν αθλητές μας (εκ των δεκατριών διαθέσιμων) και τα τρία μέλη του επιτελείου μας. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Το τριφύλλι ενημέρωσε άμεσα στην EuroLeague Basketball για τα νέα κρούσματα και αυτό που απομένει είναι η τυπική επιβεβαίωση της αναβολής από την πλευρά της διοργάνωσης -μέσω ανακοίνωσης.

Εξάλλου, αυτός είναι ο πέμπτος αγώνας της 18ης αγωνιστικής που αναβάλλεται λόγω κορονοϊού, αφού είχαν προηγηθεί οι εξής αναμετρήσεις:

  1. Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης
  2. Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  3. Αρμάνι Μιλάνο - Άλμπα
  4. Βιλερμπάν - Μπάγερν

Θυμίζουμε πως κάτι παρόμοιο με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Ζάλγκιρις συνέβη την περσινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αυτή τη φορά όμως με το τριφύλλι στον ρόλο του "θύματος". Συγκεκριμένα, στις 13 Οκτωβρίου 2020, το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στο Astroballe αναβλήθηκε σχεδόν δύο ώρες πριν από την έναρξή του λόγω των κρουσμάτων που προέκυψαν -την τελευταία στιγμή- στη γαλλική ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ