ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Πανελλήνιος-ΠΑΟΚ: 83-60

Πανελλήνιος-ΠΑΟΚ: 83-60
Ομαδική

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Πανελλήνιος κερδίζοντας με 83-60 τον ΠΑΟΚ

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Πανελλήνιο αφού φρόντισε από τα μέσα της περιόδου πρώτης περιόδου και έπειτα να επιβάλλει τον ρυθμό του.
Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι σε αντίθεση με τους "Ολυμπιονίκες" που κατάφεραν να προηγηθούν με 23 πόντους διαφορά (41-18) στο 16', μετά από εύστοχο τρίποντο του Μπρίτον Τζόνσεν.

Ο Ίαν Βουγιούκας και ο Κώστας Χαραλαμπίδης έδιναν επιθετικές λύσεις, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αναζητούσαν τρόπους αντίδρασης χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Η εικόνα του αγώνα παρέμενε η ίδια στο ξεκίνημα της επανάληψης αφού ο Πανελλήνιος παίζοντας συγκεντρωμένα διατήρησε την διαφορά ασφαλείας η οποία κατά διαστήματα αυξανόταν όπως στο 25', όταν με δύο βολές του Ντέιβις το σκορ έγινε 65-36.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να μειώσει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Τα δεκάλεπτα: 29-17, 49-29, 72-44, 83-60

Πανελλήνιος (Ζούρος): Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 3 (1), Χαραλαμπίδης 16 (4), Όστοϊτς 9, Τζόνσεν 9 (1), Σμιθ 8 (2), Κολώκας, Τσακαλέρης 1, Μπλάκνεϊ 15 (2), Κομποδιέτας, Ντέιβις 6, Βουγιούκας 16 (9 ριμπ.).

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μονρό 4 (1), Καυκής 4, Γκρέγκορι 9, Ταπούτος 16 (1), Καλλές, Τσιάρας 5, Έιβερι, Καλαϊτζίδης 1, Χέλιγουελ 2, Γιαννακίδης 5 (1), Ντρόμπνιακ 11, Γκετσέφσκι 3 (1).

Zούρος: "Έχουμε πολύ δρόμο"


Ο Ηλίας Ζούρος μετά το τέλος του παιχνιδιού σχολίασε: " Ξεκίνησε ο μαραθώνιος, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, συμμετέχουν καλοί Αμερικανοί παίκτες και δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε καμία έδρα. Έχουμε πολύ δρόμο, δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη. Έχουμε κάποια κενά στην άμυνα όπου πρέπει να βελτιωθούμε. Όταν είμαστε πλήρεις και 1-2 μήνες μαζί θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο αμυντικό κομμάτι. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ που έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή και κόσμο".



Ο Σούλης Μαρκόπουλος από την άλλη πλευρά υποστήριξε: " Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, δεν φανήκαμε αντάξιοι της προσπάθειας του. Ο Πανελλήνιος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι και επέβαλλε τον ρυθμό του σε άμυνα και επίθεση. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δούμε τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι."















TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ