ΤΡΙΚΑΛΑ

Πανελλήνιος-Τρίκαλα: 99-52

Πανελλήνιος-Τρίκαλα: 99-52
Γκράντι

Στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας παρέμεινε ο Πανελλήνιος που επικράτησε με 99-52 των Τρικάλων

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο εντυπωσιακός Γκράντι που πραγματοποίησε δυναμική επανεμφάνιση με 22 πόντους. Ακολούθησε ο Νάτζφεϊ με 21 ενώ επέστρεψε και ο Γκόλεματς που σημείωσε 2. Ο Έιβερι είχε 13 από πλευράς φιλοξενουμένων από τους οποίους απουσίασε ο Μάκης Νικολαΐδης που ήταν τραυματίας.
Ο αγώνας
Έχοντας τους Γκράντι και Νιούλεϊ σε μεγάλα κέφια ο Πανελλήνιος μπήκε δυναμικά στο παρκέ και πήρε αμέσως το προβάδισμα το οποίο έφτασε ως το +6. Από εκεί και πέρα όμως οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστές του Έιβερι και Κακλαμάνο κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 24-24 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η περίοδος.

To δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε τελικά την έκβαση του ματς αφού οι "Ολυμπιονίκες" ήταν καταιγιστικοί απέναντι στα ανήμπορα να αντιδράσουν Τρίκαλα. Ο Ραντένοβιτς ανέλαβε δράση και η διαφορά εκτινάχθηκε δίνοντας την ευκαιρία στον Ζούρο να χρησιμοποιήσει και τον Γκόλεματς που μετά από έναν μήνα "πάτησε" παρκέ και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο 48-30 του ημιχρόνου.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα παραδόθηκαν στις διαθέσεις των γηπεδούχων που με καλή άμυνα και γρήγορο ρυθμό έφτασαν άνετα στη νίκη με την εντυπωσιακή διαφορά των 47 πόντων που γέμισε με προβληματισμό τον Βαγγέλη Αγγέλου που είδε την ομάδα του να βουλιάζει ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 48-30, 81-44, 99-52

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Πανελλήνιος (Ζούρος): Όστοϊτς 3, Παπαμακάριος 4, Καλαϊτζίδης 2, Καλαϊτζής 3 (1), Σακελλαρίου 2, Νιούλεϊ 12 (2), Πέτρουλας 3, Νάτζφεϊ 21, Πέτροβιτς 9 (1), Γκράντι 22 (2), Γκόλεματς 2, Ραντένοβιτς 16

Τρίκαλα (Αγγέλου): Πέττας 5, Παπαχρήστος 8 (2), Κατσαρές 2, Μπόγδανος 4 (1), Κακλαμάνος 9 (3), Μάσι 1, Τζικάνοβιτς 2, Έϊβερι 13 (2), Χαριτόπουλος 8

Ζούρος: " Στο μυαλό μας η Χασαρόν"
Ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του στα πρώτα τρία δεκάλεπτα εμφανίστηκε ο Ηλίας Ζούρος που έχει ήδη στο μυαλό του το παιχνίδι με την Μπνέι Χασαρόν.

" Κάποιες φορές μπορεί να αποσυντονιστείς και να χαλαρώσεις λόγω αντιπάλου και να νομίζεις πως θα πάρεις το παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή παίζεις στην έδρα σου. Στα τρία δεκάλεπτα η ομάδα έπαιξε καλά, έπαιξε το μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε. Σκεφτόμαστε ήδη το παιχνίδι στο Ισραήλ με την Μπνέι Χασαρόν".

Όσο για τον Γιάννη Σακελλαρίου που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας είχε να δηλώσει: " Κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής όσο καλύτερα μπορούσαμε. Είχαμε και την τύχη. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά ανέβηκε το προβάδισμά μας στο τέλος".

"Το καλάθι που πέτυχα ήταν το καλύτερο που έχω βάλει ποτέ. Συγκινήθηκα από την ανταπόκριση του κόσμου που μου δείχνει τη συμπαράστασή του εδώ και πολύ καιρό. Θέλω τα πέντε λεπτά που έπαιξα να τα αφιερώσω στον Γιώργο Κετσελίδη που με βοήθησε πολύ όλον αυτό τον καιρό

".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το μάθημα που πήρε η ομάδα του: " Η ήττα με 1 ή 40 πόντους είναι το ίδιο πράγμα. Η έκταση της ήττας ελπίζω να μας κάνει πιο υπεύθυνους. Εχουμε προβλήματα χημείας, παικτών, τραυματισμών και ψυχολογίας. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε τις μεγάλες διαφορές. Να μάθουμε να είμαστε υπεύθυνοι ο καθένας για τον εαυτό του και την παρουσία του μέσα στο παιχνίδι. Πάνω από όλα να αναλάβουμε τις ευθύνες των πράξεών μας".

"Τα Τρίκαλα είναι ομάδα με μικρή ιστορία στο μπάσκετ και μικρή εμπειρία. Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ήττα. Η νίκη με τον Πανιώνιο είχε αιτία. Ημασταν πολύ εύστοχοι, παίζαμε στο γήπεδό μας και βρήκαμε τον Πανιώνιο κουρασμένο. Με προβληματίζουν πάρα πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να πω τι δεν κάνουμε καλά, αλλά πρέπει να βρούμε κάτι να κάνουμε καλά. Πρέπει να βρούμε ομαδικότητα, να έχουμε πίστη. Οι αποφάσεις μας για αλλαγές παικτών θα έχουν μεγάλο ρίσκο, αλλά πρέπει να τις πάρουμε

".

Tέλος ο Γιάννης Παπαχρήστος τόνισε: " Δεν κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Τα κάναμε μόνο για κάποια λεπτά. Θέλουμε να ζητήσουμε μία μεγάλη συγνώμη επειδή αυτή δεν είναι εμφάνιση για την ομάδα μας".
























TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ