ΠΑΟΚ

Πανελούδης: "Αποχωρώ"

Πανελούδης: "Αποχωρώ"
Πανελούδης

Ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ, την αποχώρησή του, ο πρόεδρος, Τάκης Πανελούδης

" Η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά για μένα και καθοριστική για το αύριο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ανέλαβα τις τύχες της ΚΑΕ σε μια εξαιρετικά ταραγμένη περίοδο, όταν η ομάδα είχε φτάσει στο χείλος της καταστροφής. Πέτυχα το ακατόρθωτο, δηλαδή να εξασφαλίσω την απαραίτητη διοικητική και αγωνιστική ηρεμία και να διασφαλίσω την αξιοπρεπή, τουλάχιστον, παρουσία της ομάδας μας στο Πρωτάθλημα".

" Είμαι υπερήφανος, γιατί δημιούργησα μια ομάδα από το μηδέν, προσπάθησα να κερδίσω το στοίχημα της αξιοπιστίας και της συνέπειας και με προσεκτικές κινήσεις, να βάλω τάξη και να δώσω όραμα και προοπτική στην ομάδα μας. Είναι σαφές, πως οι στόχοι που έθεσα δεν επετεύχθησαν στο σύνολό τους. Ήταν, όμως, από την αρχή γνωστό, ποιες είναι οι δυνατότητές μου".

" Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Ποτέ και σε κανέναν δεν έταξα λαγούς με πετραχήλια. Αυτά μπορούσα να προσφέρω και αυτά προσέφερα. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αναλάβουν και άλλοι τις ευθύνες τους, ακόμη και αυτοί που δεν σταμάτησαν από την πρώτη ημέρα να λοιδορούν τη νυν διοίκηση".

" Ανακοινώνω λοιπόν σήμερα, την οριστική και αμετάκλητη απόφασή μου να αποχωρήσω από τη διοίκηση της ΚΑΕ, παραχωρώντας τις μετοχές που κατέχω σε κάθε ενδιαφερόμενο".

" Εύχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου, ο διάδοχός μου να κατορθώσει να εκπληρώσει τα όνειρα των εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ και να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει και πρέπει να είναι", ανέφερε επί λέξει η δήλωση – ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Πανελούδη, στο τέλος της οποίας φέρει την υπογραφή του Δ. ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ