ΠΑΟΚ

Πανελούδης: "Δική μου εταιρεία"

Πανελούδης: "Δική μου εταιρεία"
Πανελούδης

"Η ΚΑΕ είναι δική μου εταιρία" είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Τάκης Πανελούδης

Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης, απέκλεισε το ενδεχόμενο να πουλήσει το πακέτο των μετοχών που έχει στην διάθεσή του.
Ουσιαστικά με την τοποθέτησή του έκλεισε την πόρτα στους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες Καρολίδη και Ράπτη παρά το γεγονός ότι σήμερα το πρωί πήρε στα χέρια του έστω και με μία μικρή καθυστέρηση την γραπτή τους πρόταση.

"Δεν με ενδιαφέρει το θέμα των δύο ενδιαφερομένων. Θεωρείται λήξαν για μένα. Ο καθένας δεν μπορεί όποτε γουστάρει να ζητά παραστατικά από την ΚΑΕ!", τόνισε ο κ. Πανελούδης και πρόσθεσε: "Δεν πουλάω στους κυρίους. Η εταιρία ανήκει στον Πανελούδη κι αυτός αποφασίζει σε ποιους θα μιλάει και σε ποιους θα δίνει παραστατικά. Εγώ αποφασίζω για τη δική μου εταιρία".

Δεν έμεινε όμως εκεί και συνέχισε λέγοντας: "Υπάρχουν αρκετοί που εμφανίζονται από το πουθενά. Κάνουν ωραία και τσάμπα διαφήμιση», είπε για τους δύο Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες ο κ. Πανελούδης ενώ όσον αφορά το μέλλον της ομάδας είπε: «Κάθε μέρα ο ΠΑΟΚ ζει, αγοράζει παίκτες, έχει προπονητή, δε σταμάτησε να κινείται η ομάδα. Δε με ενδιαφέρει ποιος αποχωρεί από την ομάδα. Εγώ αποφασίζω. Εμένα με αφορά η δική μου εταιρία".

Σχετικά με τον Ιβάν Ζορόσκι δήλωσε: "Έδωσα στη δημοσιότητα το προσύμφωνο του Ζορόσκι, ο παίκτης έχει συμφωνήσει και περιμένουμε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο. Δεν ξέρω με ποιες ομάδες συζητά ο κάθε παίκτης, εγώ έχω ένα χαρτί στα χέρια μου", ενώ για τον διεθνή Γάλλο Μαμουτού Ντιαρά: "Παλεύουμε να πάρουμε τον Ντιαρά. Σήμερα το βράδυ ελπίζω να έχουμε καλά νέα. Μ' αυτές τις κινήσεις Κλείνει το ρόστερ και περιμένουμε τον προπονητή μας. Ο κ. Μπάλντγουιν έκανε τεχνικές υποδείξεις και τους παίκτες τους πήρε η διοίκηση".

Τέλος κι όσον αφορά το ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά ο κ. Πανελούδης τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ θα είναι αξιοπρεπέστατος τηρουμένων των οικονομικών αναλογιών. Θέλουμε κάθε τέλος του μηνός να είμαστε συνεπείς. Αν δεν το πίστευα θα είχα αποχωρήσει".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ