ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανικός για τα εισιτήρια

Πανικός για τα εισιτήρια
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Πανικός για ένα εισιτήριο του 5ου τελικού του μπάσκετ μέσα στον αφόρητο καύσωνα.Πέντε διαιτητές για να βγουν οι τρεις, αύριο

Το «αμόκ» των οπαδών των δυο αιωνίων, έφτασε στο κατακόρυφο και σε συνδυασμό με τον καύσωνα που πλήττει, ήδη, το λεκανοπέδιο ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη.
Στην Λεωφόρο είχαν συγκεντρωθεί, από το πρωί, πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, περιμένοντας να ανοίξουν τα εκδοτήρια και παρότι η «πράσινη» ΚΑΕ, σε αντίθεση με τις εξαγγελίες της, δεν θεώρησε σκόπιμο να εκδώσει ανακοίνωση για τον τρόπο που θα έδινε τα εισιτήρια.

Καθώς περνούσε η ώρα, μαζεύονταν ολοένα και περισσότεροι. Τελικά άνοιξε μια μικρή πόρτα (στην Θύρα 10) και έγινε …πανικός. Έπεφταν μπουγέλα, ο ένας έσπρωχνε τον άλλον και κανείς δεν ήξερε αν θα μοιράζονταν ή όχι εισιτήρια. Όσοι είχαν την υπομονή και το θάρρος να περιμένουν, πήραν κάποια εισιτήρια.

Η εμφάνιση της Αστυνομίας (δυο διμοιρίες των ΜΑΤ), ηρέμησε τα πνεύματα, η οδός Τσόχα είχε κλείσει από τον κόσμο και ο κόσμος συνέχιζε να περιμένει. Γύρω στις 2 το μεσημέρι, υπήρχαν, ακόμη, περίπου 1.000 άτομα έξω από το γήπεδο! Τα εκδοτήρια θα άνοιγαν μετά τις 3μμ, αλλά ανακοινώθηκε ότι ...όλα εξαντλήθηκαν.

Ανακοίνωση ΠΑΟ για τα διαρκείας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας τι θα ισχύσει για τους κατόχους διαρκείας:
" Με αφορμή λανθασμένες πληροφορίες που «κυκλοφόρησαν» σήμερα από μερίδα του τύπου, η KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας και πως οι κάτοχοι τους θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Η είσοδος τους θα γίνει από τις ακόλουθες θύρες: 9(όσοι έχουν διαρκείας για τις θύρες 3 και 7), 11, 15, VIP, VIPB. Επίσης οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων θα μπουν στο γήπεδο από την θύρα 13."

«Κόκκινος» πανικός

Πανικός δημιουργήθηκε και στο Πασαλιμάνι. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι θα διέθετε αρχικά από την Πλατεία Αλεξάνδρας 1.300 εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας, τα οποία εξαντλήθηκαν μέσα σε μία ώρα.
Τα υπόλοιπα 1.000 εισιτήρια, πήγαν στα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου εκτυλίχθηκαν…σκηνές ροκ! Η αστυνομία προσπάθησε να επιβάλλει την τάξη, κάποιοι μέσα στην αναμπουμπούλα, κατάφεραν να κλέψουν (!) δυο μπλοκάκια, έγινε χαμός και φυσικά δεν έμεινε ούτε ένα αδιάθετο…

Σημειώνουμε ότι την Δευτέρα δημιουργήθηκε πρόβλημα με την «Θύρα 7», η οποία δεν ήθελε να…στηθεί στην ουρά. Τελικά, μετά από συνεννοήσεις με την ΚΑΕ, τα μέλη της αποδέχθηκαν την διαδικασία και πήγαν στα εκδοτήρια.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός, η μεταφορά των οπαδών του στο ΟΑΚΑ, θα γίνει με τρεις συρμούς του ΗΣΑΠ από τον Σταθμό Φαλήρου. Οι συρμοί θα αναχωρήσουν στις 15.45, στις 16.00 και στις 16.15 και όσοι θα έχουν εισιτήριο θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο, το αργότερο ως τις 15.30

Πέντε διαιτητές

Όπως συνηθίζεται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει πέμπτος τελικός, η ΚΕΔ επέλεξε πέντε διαιτητές, από τους οποίους θα κληρωθούν τρεις για να σφυρίξουν στον αυριανό αγώνα. Είναι οι Πιτσίλκας, Βορεάδης, Ζαβλανός, Κουκουλεκίδης και Κορομηλάς.

Οι κατά τεκμήριο κορυφαίοι ρέφερι της Α1, θα μάθουν στις 3:45μμ, ποιοι θα πάνε στο γήπεδο για να σφυρίξουν και ποιοι θα κάτσουν στο σπίτι τους, χωρίς άγχος.

Και απονομή

Όπως διευκρινίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ, μετά τη λήξη του αγώνα, θα απονεμηθεί το τρόπαιο του Πρωταθλητή. Είτε νικήσει ο ΠΑΟ, είτε ο Ολυμπιακός.





























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ