STOIXIMAN GBL

Πανιώνια... ψυχραιμία

Πανιώνια... ψυχραιμία
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος είδε τον Απόλλωνα να πλησιάζει απειλητικά στο τέλος του ματς, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να στέκεται στις εύστοχες βολές του τέλους. Ο Νίκος Βετούλας προανήγγειλε εξόδους.

Ο Πανιώνιος... βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν την Κυριακή 5/1), με την πέμπτη νίκη, σε επτά εκτός έδρας ματς (το 81-89 επί του Απόλλωνα), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να στέκεται στο πώς τελείωσαν όλα.

Αρχικά, ο προπονητής των "κυανέρυθρων" είπε ότι " το έργο μας ήταν δύσκολο, καθώς πρόκειται για μια πολύ αθλητική ομάδα και οι παίκτες της επιθετικά είναι πολύ καλοί. Αμυντικά θέλαμε να περιορίσουμε τον Μπολντς αλλά και τους Αργυρόπουλο και Χιλ και τα καταφέραμε. Ο Απόλλων χρησιμοποίησε ασφυκτικό πρέσινγκ και μας δημιούργησε προβλήματα. Τα ξεπεράσαμε όμως, και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε μια καλή διαφορά, διαβάζοντας την άμυνα του αντιπάλου με έξτρα πάσες".

Και τι έγινε στο δεύτερο μισό; " Στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε τους αμυντικούς προβληματισμούς που μας έβαλε ο Απόλλων και παρά το γεγονός πως δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο δεκάλεπτο στο τρίτο στα πρώτα πέντε λεπτά καταφέραμε να αυξήσουμε τη διαφορά και περιορίσαμε τον Απόλλωνα επιθετικά με αποτέλεσμα να πάειη διαφορά σε διψήφιο αριθμό. Στο τέλος χαλαρώσαμε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Απόλλων να μας πλησιάσει στο σκορ. Είχαμε όμως την ψυχραιμία και βάλαμε κάποιες βολές και έτσι κερδίσαμε".

Βετούλας: "Θέλουμε δυο προσθήκες"

Ο Νίκος Βετούλας ομολόγησε ότι " ήμασταν καλοί μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο όπου και παλεύαμε κάθε μπάλα. Ο Πανιώνιος πήρε διαφορά στο σκορ και κατάφερε να την αυξήσει. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αδυναμία μας να σταματήσουμε τον Λάνγκφορντ, γιατί ο Πανιώνιος κατάφερνε να βρίσκει λύσεις με πάσα για τρίποντο και μας δημιουργούσε προβλήματα. Στο τέλος οι νεαροί παίκτες της ομάδας έκαναν μεγάλη προσπάθεια να μαζέψουν τη διαφορά".

Δεδομένου ότι ο Απόλλων έχει μπει σε περιπέτειες, ο κόουτς είπε πως " μετά τον Παναθηναϊκό έχουμε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Θα δουλέψουμε ώστε να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Πρώτα θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και εν συνεχεία θα αποφασίσουμε. Θέλουμε δύο προσθήκες. Θα υπάρξουν και αποχωρήσεις".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ