ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ψάχνει το μεγάλο κόλπο με τον Νίκο Χουγκάζ

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος επιχειρεί μεγάλη προσπάθεια για ντύσει τον Νίκο Χουγκάζ (24 χρόνων, 2.08 μέτρα) στα κυανέρυθρα.

Μια τεράστια κίνηση προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Πανιώνιος, με τους κυανέρυθρους να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους στον Νίκο Χουγκάζ (24 χρόνων, 2.08 μέτρα), όπως είπε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στη νέα εκπομπή του SPORT24, "LIVE Μεταγραφές".

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, που ανήκει στην Stoiximan Basket League από τη σεζόν 2024/25, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Έλληνα φόργουορντ, με εκείνον, ωστόσο, να έχει προτεραιότητα μια μεταγραφή στο εξωτερικό, καθιστώντας τη μετακίνησή του στον Πανιώνιο μια αρκετά δύσκολη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χουγκάζ έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ σημειώνεται ότι ο Πανιώνιος ποντάρει και στο γεγονός ότι ο Νίκος Χουγκάζ έχει "κυανέρυθρο" υπόβαθρο, μιας και ο πατέρας του αγωνιζόταν στην ομάδα.

Ο Χουγκάζ τον τελευταίο 1.5 χρόνο αγωνιζόταν ως δανεικός στο Περιστέρι. Την σεζόν 2023/24 είχε 6.6 πόντους και 3.4 ριμπάουντ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής, με τις επιδόσεις του να του χαρίζουν μία θέση στην προεπιλογή και στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πριν από το Προολυμπιακό τουρνουά.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ