ΑΡΗΣ

Πάνοπλος εν όψει Ηλυσιακού

Πάνοπλος εν όψει Ηλυσιακού
INTIME SPORTS

Μία μεσημεριανή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Βαγγέλη Αγγέλου στα πλαίσια της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό με λευκό το απουσιολόγιο του Χαλκιδιώτη τεχνικού.

Το σημερινό πρόγραμμα του Βαγγέλη Αγγέλου στα πλαίσια της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση με λευκό το απουσιολόγιο του Χαλκιδιώτη τεχνικού.

Κι αυτό γιατί οι Τζέρεμι Χαντ και Ευθύμης Τσακαλέρης έχοντας ξεπεράσει πλέον τις ενοχλήσεις τους προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Για αύριο ο Αγγέλου έχει προγραμματίσει μία απογευματινή προπόνηση ενώ το πρωί ένα γκρουπ παικτών, αποτελούμενο κυρίως από νεαρούς, θα ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Εν τω μεταξύ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης διοικητικό συμβούλιο στο οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο και τα εισιτήρια καθώς επίσης και λειτουργικά ζητήματα της ΚΑΕ.

Παράλληλα, έγινε συζήτηση για τα έξοδα και τον προϋπολογισμό του Δεκεμβρίου. Τέλος η νομική υπηρεσία της ΚΑΕ έχοντας το σκεπτικό της απόφασης που απορρίφθηκε η αίτηση της ΠΑΕ για υπαγωγή της στο άρθρο 99 δείχνει να είναι έτοιμη για τα ερωτήματα κυρίως όσον αφορά το θέμα της βιωσιμότητάς της.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ