ΑΡΗΣ

Παντελιάδης: "Πολύ δύσκολο έργο"

Παντελιάδης: "Πολύ δύσκολο έργο"
Παντελιάδης

Αν νικήσει την Ορτέζ, ο Άρης, θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα πρόκρισης σύμφωνα με τον Σπ. Παντελιάδη

" Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι τόσο για μας, όσο και για την Ορτέζ. Είμαι βέβαιος ότι θα διεξαχθεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και εμείς θα αγωνιστούμε όπως πάντα για τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που ποντάρει πολλά μέσα στην έδρα της, μια και εκεί μέσα υποχρέωσε την ΤΣΣΚΑ στη μια και μοναδική της ήττα στην Ευρωλίγκα", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο γκαρντ των "κιτρίνων".

" Σίγουρα σε περίπτωση που καταφέρουμε να επιστρέψουμε με το "διπλό" από την Γαλλία θα έχουμε κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση μας στους "16" του θεσμού. Ξέρουμε βέβαια ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο, πόσο μάλλον μετά την ατυχία που βρήκε τον Καστλ και τις ασθένειες που ταλαιπωρούν ορισμένους συμπαίκτες μου".

Τέλος, εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Άρης, ξεκίνησε με νίκες τη νέα χρονιά: " Συνεπώς δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως η νίκη επί του Πανελληνίου μας βοήθησε πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που έχουμε αρχίσει με δύο νίκες το 2007 και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ