ΑΡΗΣ

Παντελιάδης: "Προσοχή στην άμυνα"

Παντελιάδης: "Προσοχή στην άμυνα"
Παντελιάδης

Να αποδείξει τη σοβαρότητα και την ενότητα του, θέλει ο Άρης, στο παιχνίδι της Κυριακής με το Μαρούσι

Οι "κίτρινοι" προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Αλεξάνδρειο, ενώ στις 17:30 αναχώρησαν αεροπορικώς για την Αθήνα. Όπως είναι γνωστό από χθες ο Άλεξ Σκέιλς δεν ταξίδεψε για την πρωτεύουσα, προκειμένου να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στο τραυματισμένο του αριστερό γόνατο και την θέση του στην 12άδα του Άρη πήρε ο Θεοχάρης Πλιούκας.
Έστω και χωρίς τον Σκέϊλς, οι υπόλοιποι παίκτες του Αντρέα Ματσόν είναι διατεθειμένοι να παλέψουν σκληρά μέσα στο παρκέ, ώστε να πάρουν τη νίκη που θα τους βοηθήσει σημαντικά, όσον αφορά την πορεία τους στην φετινή κούρσα του Πρωταθλήματος και την διατήρηση της 2ης θέσης στην βαθμολογία.

Ο Σπύρος Παντελιάδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, www.arisbc.gr, για την αυριανή μάχη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: " Το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και όχι σε ξεχωριστές μονάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τους προσέξουμε όλους και να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα. Χρειάζεται επίσης να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αφού μετά τα δύο τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, δεν έχουμε άλλα περιθώρια για "στραβοπατήματα". Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη αύριο τόσο από βαθμολογικής, όσο και από ψυχολογικής πλευράς".

" Σε κάτι τέτοια παιχνίδια φαίνεται εξάλλου πόσο σοβαρή και σταθερή είναι μια ομάδα, πόσο μάλλον όταν αυτή ονομάζεται Άρης. Αυτήν την στιγμή πρέπει να δείξουμε την ενότητα μας μέσα στο γήπεδο, σε ένα δύσκολο αγώνα όπως είναι αυτός με το Μαρούσι και να αποδείξουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε στα γνωστά επίπεδα καλής απόδοσης και να πάρουμε αυτό που θέλουμε μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας. Οι φίλαθλοι μας να ξέρουν ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό παίζοντας με πάθος για τη νίκη, ώστε να τους δώσουμε χαρά επιστρέφοντας στις επιτυχίες και μετά θα ετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα που είναι ιστορικής σημασίας για τον σύλλογο".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ