MATCHCENTER

CEV European Golden League - Βόλεϊ Ανδρών

CEV European Golden League - Βόλεϊ Γυναικών

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο παρκέ για τον Δικέφαλο ενόψει της ιστορικής ρεβάνς με την Μπιλμπάο

INTIME

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4) στις προπονήσεις ενόψει της ιστορικής ρεβάνς με την Μπιλμπάο στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη (23/4, 20:15) με στόχο το τρόπαιο του FIBA Europe Cup.

 

Ο ΠΑΟΚ έδωσε ό,τι είχε στο Game 1 των τελικών του FIBA Europe Cup κόντρα στην Μπιλμπάο και πλέον στρέφει την προσοχή του στη ρεβάνς της Τετάρτης (23/04, 20:15) όπου θα ψάξει νίκη με οκτώ πόντους διαφορά για να κατακτήσει το τρόπαιο.

Οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4) στις προπονήσεις, με τον Μάσιμο Καντσελιέρι να δίνει έμφαση στην τακτική και τους “μελανόλευκους” να αναλύουν την επερχόμενη αντίπαλό τους μέσω βίντεο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ: 

“Με την προσοχή στραμμένη στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (23/04 στις 20:15), οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco επέστρεψαν σήμερα στο PAOK Sports Arena, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Surne Bilbao Basket.

Ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Coach Massimo Cancellieri και την συμμετοχή όλων των παικτών.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται την Τρίτη, με μία προπόνηση που θα γίνει το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena. Μετά το τέλος της προπόνησης (14:30), ο προπονητής της ομάδας μας και δύο παίκτες, θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Η αποστολή της Surne Bilbao Basket αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα (18:00) της Τρίτης και θα προπονηθεί στο PAOK Sports Arena το μεσημέρι (12:00) της Τετάρτης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ