STOIXIMAN GBL

ΠΑΟΚ-Προμηθέας, μέρος δεύτερο

ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ - ÐÁÏÊ / PLAY OFF / BASKET LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ ÐÁÔÑÁÓ - ÐÁÏÊ / PLAY OFF / BASKET LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα στον δεύτερο "μικρό" τελικό της Stoiximan.gr Basket League (18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) θέλοντας να κάνει το 2-0, με τους Πατρινούς να θέλουν να απαντήσουν με "μπρέικ στο μπρέικ".

Να κάνει ένα βήμα ακόμα στην προσπάθειά του να κατακτήσει την τρίτη θέση στην Stoiximan.gr Basket League θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Προμηθέα στον δεύτερο "μικρό" τελικό της Stoiximan.gr Basket League (18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr). Την ίδια στιγμή, ο Προμηθέας θέλει από την πλευρά του να απαντήσει στο "μπρέικ" του ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι στην Πάτρα (79-81) με δικό του "μπρέικ", προκειμένου να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στην σύνθεσή του τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της σειράς λόγω της παρουσίας του στο NBA Global Camp του Τρεβίζο, κάτι που σημαίνει ότι θα παραταχθεί ξανά με 12αδα, ενώ εκτός παραμένει φυσικά ο τραυματίας Απόλλωνας Τσόχλας (ρήξη χιαστού). Στον Προμηθέα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μίλαν Μιλόσεβιτς.

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ